Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Άνω Πόλη: Στα σοκάκια της, θα βρεις καφενεδάκια, ταβέρνες και bar

Όσο ο χειμώνας καλά κρατεί, επιχειρήσαμε να κάνουμε μια διαφορετική βόλτα στα ηλιόλουστα στενά της Άνω Πόλης με τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια, την καταπληκτική πανοραμική θέα της πόλης και της θάλασσας και το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Καθίσαμε στα παραδοσιακά καφενεδάκια, τις ταβέρνες, τα bar και τα καφέ της και σας προτείνουμε να κάνετε και εσείς μια βόλτα στα μαγευτικά σοκάκια της, που κρύβουν μικρές γαστρονομικές ιστορίες.

Rediviva Cucina Povera
 
Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου 70, Τσινάρι
T: 2313067400

 

Το Rediviva Cucina Povera είναι το αποτέλεσμα μιας ιδέας πέντε φίλων που δημιούργησαν ένα συνεργατικό – συμμετοχικό σχήμα και φυσικά το συγκεκριμένο εστιατόριο. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προμήθεια πολλών λαχανικών από το κτήμα τους (φυσικής καλλιέργειας) στον Χορτιάτη, η χρήση πολλών βιολογικών προϊόντων και οι μουσικές βραδιές που οργανώνουν με γνωστά μουσικά σχήματα της πόλης.

Το καλοκαίρι μας περιμένει σε μια υπερυψωμένη, πανέμορφη και καταπράσινη αυλή (πραγματικός βοτανόκηπος).

Κουκίδα γαστροκαφενείο
Αγράφων 13, Άνω Πόλη, 231 096 8968

Η Κουκίδα γαστροκαφενείο είναι ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο μεζεδοπωλείο στην Άνω Πόλη. Η «αποστολή» του είναι να προσφέρει σε κάθε πελάτη γευστικά πιάτα με θαλασσινά σε προσιτές τιμές. Τα πιάτα χαρακτηρίζονται από νοστιμιά και ωραία εικόνα. Ό,τι σερβίρουν είναι άριστης ποιότητας και εξυπηρέτηση του μεζεδοπωλείο είναι άψογη.

 

Μπορείς να συνοδεύσεις το φαγητό σου με το αγαπημένο σου κρασί από την εμπλουτισμένη κάβα του καταστήματος ή με ένα τσιπουράκι. Η Κουκίδα είναι μία «ανάσα δροσιάς» μέσα στην πόλη γι’αυτό αξίζει να την επισκεφθείς!

Le Coq Tail Mix Bar
Λεωφόρος Όχι 2, Κάστρα, 231 096 0562

 

Ανεβαίνοντας στα πανέμορφα Κάστρα, η θέα της πόλης μας είναι μοναδική. Ένας υπέροχος χώρος και ένα από τα πρώτα καφενεία της Θεσσαλονίκης από το 1967 δημιουργεί και εξελίσσεται. Στο όμορφο μπαλκόνι του αλλά και στον φρέσκο ανακαινισμένο του χώρο, μπορείς να απολαύσεις από νωρίς το πρωί ιταλικό βραβευμένο μονοποικιλιακό καφέ, μέχρι αργά το βράδυ ευφάνταστα cocktails. Επίσης σερβίρεται ελαφρύ φαγητό όπωςπρωινό, club sandwich, burgers και άλλα πολλά.

Επίσης, υπάρχει ειδικός κατάλογος που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μόνος το cocktail σου! Κι όλα αυτά μόλις μια ανάσα από το κέντρο της πόλης και με θέα την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Castra Terrace Bar 
Επταπυργίου 122, Άνω πόλη, 231 020 7277

Από την ταράτσα του Castra Terrace Bar μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη θέα της πόλης, πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας. Από τις λίγες ταράτσες που λειτουργεί και το χειμώνα και από τις πιο παλιές της πόλης.

Με χαλαρή ατμόσφαιρα και μουσική, φιλικό προσωπικό, πανοραμική θέα στην πόλη που σε μαγνητίζει μέρα και νύχτα αποτελεί μία όαση δροσιάς το καλοκαίρι και ένα αγαπημένο στέκι το Χειμώνα. Ζήστε ρομαντικές στιγμές χαλάρωσης, σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Θεσσαλονίκης. Αν έχετε φιλοξενούμενους που έρχονται επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και θέλετε να τους δείξετε τις ομορφιές της, εδώ να τους φέρετε!

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα