Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Ευτυχία: Μία ψυχολόγος δίνει 4 πολύτιμες συμβουλές για να νιώσουμε χαρά

Δύσκολα θα μπορούσε να μπει θετικό πρόσημο στην τρέχουσα δεκαετία αν μέχρι το ημερολογιακό της τέλος -οπότε θα έρθει και η στιγμή του απολογισμού- δεν έχουν μεσολαβήσει γεγονότα ικανά να αντισταθμίσουν το ισχυρό αντίκτυπο εμπειριών όπως η πανδημία, οι πόλεμοι, η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του κόστους διαβίωσης, το βαθύ αποτύπωμα των παράλληλων κρίσεων στον ρυθμό της ζωής και την εκτίναξη του άγχους.

οι διαπροσωπικές σχέσεις· ακόμα και οι πιο απλές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μάς φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία. Δείτε εδώ πώς.
η σωματική δραστηριότητα· η σωματική άσκηση συστήνεται από πλήθος ερευνών ως μέγας σύμμαχος της ψυχικής υγείας. Διαβάστε εδώ πέντε τρόπους που καταπολεμά την κατάθλιψη.
η ικανότητα να ζεις το «εδώ και τώρα»· σε ένα κόσμο που «τρέχει» σε γρήγορη κίνηση μπορούμε να πατήσουμε το pause και να βρούμε το νόημα της ζωής. Βρείτε εδώ τον τρόπο να κατεβάσετε ταχύτητα.
η εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας· έρευνες έχουν δείξει ότι η εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας μπορεί να ενεργοποιήσει νευρώνες του εγκεφάλου. Η μέθοδος συστήνεται μάλιστα ως εργαλείο βελτίωσης της διάθεσης για άτομα που δυσκολεύονται στο εργασιακό περιβάλλον (διαβάστε σχετικά εδώ).

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα