Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Η πιο αμήχανη στιγμή: Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που πάντρευε την κόρη του

Σε ένα εκπληκτικό σκηνικό που συνέβη σε έναν γάμο στο Νιου Τζέρσεϊ, ο πατέρας της νύφης βρέθηκε σε μια αμήχανη κατάσταση καθώς συνόδευε την κόρη του προς την εκκλησία. Το παντελόνι του πατέρα έπεσε, αποκαλύπτοντας το εσώρουχό του.

Η 36χρονη Sarah Grundman-Connors, η νύφη, κατέγραψε την αστεία αυτή στιγμή σε ένα βίντεο στο TikTok, κοινοποιώντας το απρόοπτο συμβάν από τον γάμο της το 2021 στο Asbury Park. Σχολιάζοντας την κατάσταση, είπε: «Βεβαιωθείτε ότι όποιος σας συνοδεύει στην εκκλησία θα φοράει τιράντες».

Στο βίντεο, ο πατέρας, Leonard Grundman, φαίνεται να χάνει το παντελόνι του κατά τη διάρκεια της πορείας προς την εκκλησία. Όταν προσπάθησε να το σηκώσει, οι καλεσμένοι δεν μπόρεσαν παρά να γελάσουν.

Η Sarah εξήγησε ότι ο πατέρας της είχε νοικιάσει ένα κοστούμι για τον γάμο και ήταν ενθουσιασμένος για την κομψή του εμφάνιση. Ωστόσο, λίγο πριν τον γάμο, αρρώστησε και έχασε βάρος. Κανείς όμως δεν κατάλαβε ότι είχε χάσει τόσο πολύ βάρος που το παντελόνι του δεν του καθόταν πλέον.

«Ο μπαμπάς μου δεν φορούσε ποτέ τιράντες, αλλά το παντελόνι είχε κουμπώματα στις πλευρές που μπορούσες να τα τραβήξεις και να τα σφίξεις. Κατά τη διάρκεια των πρώτων μας φωτογραφιών, ήταν εντάξει, αλλά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρέπει να έχουν χαλαρώσει», εξομολογήθηκε η νύφη.

δείτε το αστείο βίντεο εδω:

https://www.tiktok.com/@sarahcongrun/video/7313219966923197739?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Παρόλο που έχουν περάσει μερικά χρόνια από εκείνη τη μέρα, η Sarah εξηγεί ότι αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο για να γελάσει ο κόσμος και να υπενθυμίσει σε όλες τις νύφες που παντρεύονται του χρόνου ότι όποιος τις συνοδεύει στο διάδρομο πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα