Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Κάνει κρύο… Καιρός για τζάκι και θαλπωρή στη Θεσσαλονίκη

Χειμώνας. Εξωτερικό κρύος… Βροχή, χιονόπτωση και δριμύς αέρας.

Μέσα, ένα ποτήρι κρασί, ηχούσα μουσική, υπέροχη παρέα και η φωτιά του τζακιού να ζεσταίνει τον χώρο. Αυτή αποτελεί την πιο ευχάριστη χειμερινή ανάμνηση. Όταν δεν μπορούμε να την απολαμβάνουμε στο σπίτι μας, αναζητούμε χώρους εντός και εκτός πόλης που μπορούν να μας προσφέρουν αυτήν την ατμόσφαιρα. Συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο ζεστούς χώρους στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό ή το φαγητό μας δίπλα στην απολαυστική θερμότητα της φωτιάς.
Tzaki’ Ho
Δράγου 2, Χορτιάτης

Μια γαστρο-ταβέρνα, ένα εστιατόριο που αναβαθμίζει αυτό που έχουμε στο νου μας ως τυπική ταβέρνα κρεατικών. Το μενού περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένα κρεατικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό με ποικιλία στα είδη και τις κοπές του κρέατος.

Ο συνδυασμός εκλεκτών κρεάτων και κρασιού είναι σοβαρή υπόθεση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά εδώ. Γι’ αυτό φροντίζουν μαζί με έμπειρους συνεργάτες, να έχουν μία από τις μεγαλύτερες λίστες κρασιών στην Ελλάδα, η οποία προσεγγίζει τις 400 φιάλες. Εκτός από το μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που προσφέρουν, θα σας κερδίσει και το επιβλητικό πέτρινο τζάκι στην καρδιά του χώρου, που συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για ατμοσφαιρικές χειμερινές εξόδους.

Αέλιος Πέτρα
Β Πάροδος Ανεμόμυλων, Χορτιάτης

Ένα επιβλητικό κτήμα, ένα κομψό εστιατόριο και μια θέα που σας κάνει να ερωτεύεστε. Λίγο έξω από τον Χορτιάτη, στις εγκαταστάσεις του κτήματος Παλίτζια, το ατμοσφαιρικό, chic εστιατόριο Aelios Petra (Ήλιος Πέτρα), που φωλιάζει μέσα στη φύση, σάς καλεί σε μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια.

 

Λόφος

Κωνσταντινοπολίτικα, πάνω από το τούνελ του Περιφερειακού

Η θέα του θα σας κόψει την ανάσα, καθώς βρίσκεται στους λόφους της Θεσσαλονίκης, πάνω από το τούνελ του Περιφερειακού, στην κορυφή των Κωνσταντινοπολίτικων. Ο Λόφος είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας, αν θέλετε ένα σημείο για χαλάρωση και διασκέδαση και όλη την πόλη στα πόδια σας.

Η θαλπωρή του τζακιού θα σας κάνει να περάσετε τις κρύες μέρες του χειμώνα όσο πιο ζεστά και απολαυστικά γίνεται.

Το Στέκι
Τρίλοφος, Παύλου Μελά 9

Εδώ το κρέας έχει την τιμητική του. Το Στέκι Steak House συνδυάζει μοναδικά το πληθωρικό steak house με την παραδοσιακή ταβέρνα, δημιουργώντας έναν συνδυασμό που θα απογειώσει την εμπειρία σου ενώ οι αρχές του όσον αφορά το κρέας κορυφώνουν την ποιότητα των πιάτων. Η επιλογή των ελληνικών και εισαγόμενων premium κρεάτων, οι κοπές και το κατάλληλα «ζουμερό» ψήσιμο είναι τα μυστικά της επιτυχίας. Η αναβαθμισμένη κρεατοφαγία επιτυγχάνεται και με τον ειδικό ωριμαντή κρεάτων DRY AGER. Με μεγάλη λίστα κρασιών, με περισσότερες από 150 ετικέτες, από όλη την Ελλάδα και τον παγκόσμιο αμπελώνα, θα συνοδεύσει τις γεύσεις που θα δοκιμάσετε με τον καλύτερο τρόπο δίπλα στο τζάκι.

 

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα