Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Καιρός στη Θεσσαλονίκη : Πού θα βρέξει την Τετάρτη

Βροχές και καταιγίδες κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές αναμένονται αύριο Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του Mega, Χριστίνα Ρήγου.


Μάλιστα, οι βροχές αναμένεται να αρχίσουν από το μεσημέρι στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, σε παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου, στα παραθαλάσσια κυρίως της Πελοποννήσου, το βράδυ στην ανατολική Στερεά και στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με το Mega, τα φαινόμενα θα είναι γενικά ήπια, ωστόσο αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις, παγετό νωρίς το πρωί στα βόρεια και ομίχλη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας
Η Χριστίνα Ρήγου ανέφερε ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη βόρεια Ελλάδα, θα φτάσει τους 14 βαθμούς, 14 στα κεντρικά, 16 -17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 20 βαθμούς στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε νότιες διευθύνσεις στα πελάγη 3 – 5, από το μεσημέρι και στη συνέχεια τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα αρχίσει με λιακάδα, ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 – 13 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2-3 μποφόρ.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα