Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Ο γορίλας ξετρέλανε γυναίκες επισκέπτριες σε ζωολογικό κήπο – κοσμοσυρροή για να τον δουν

Ο Shabani είναι ένας εκθαμβωτικός και γοητευτικός γορίλας που έζησε μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες. Γεννημένος στην Ολλανδία, μεγάλωσε στην Αυστραλία και πριν από λίγα χρόνια βρήκε καταφύγιο σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ιαπωνία.

Το 2007, κέρδισε παγκόσμια προβολή καθώς απέσπασε τους τίτλους του ωραιότερου, σeξι, πιο φωτογεννητικού και ακόμα και metrosexυal γορίλα. Η γοητεία του είχε μαγική επίδραση, προκαλώντας ακόμα και σημαντική αύξηση του αριθμού των γυναικών επισκεπτών του ζωολογικού κήπου.

Οι θαυμαστές του σχηματίζανε ουρές και του φώναζαν διάφορες φράσεις, όπως “Κοίτα με, Shabani” ή “Εδώ είμαι, Shabani”. Η δημοφιλία του έφτασε σε τέτοιο βαθμό που ο ζωολογικός κήπος αναγκάστηκε να τοποθετήσει πινακίδες περιορισμού γύρω από τον χώρο του, προκειμένου να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό των επισκεπτών.

Η γοητεία του Shabani έμεινε αξέχαστη και η φρενίτιδα γύρω από εκείνον έγραψε ιστορία στον κόσμο των ζωολογικών κήπων. Παρόλα αυτά, ο Shabani ήταν και οικογενειάρχης, έχοντας δύο συντρόφους. Το 2015, ο ζωολογικός κήπος Higashiyama αποφάσισε να διατηρήσει τη γοητεία του, κυκλοφορώντας ένα άλμπουμ με φωτογραφίες του.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν ενθουσιώδης, με τις πωλήσεις στο Amazon να ξεπερνούν τις 15 χιλιάδες μέσα σε έναν μήνα. Έγινε best seller όχι μόνο σε μία, αλλά σε τρεις κατηγορίες, καθιστώντας τον Shabani πλέον έναν ξεχωριστό πρωταγωνιστή.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα