Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Πολλοί παντρεμένοι άνθρωποι θα συμφωνήσουν ότι συχνά οι άνδρες ξεχνούν τα γενέθλια της συζύγου τους.

Τις περισσότερες φορές, η συγχώρεση και η λησμονιά είναι ο τρόπος που το αντιμετωπίζεται ένα τέτοιο περιστατικό, αλλά υπάρχουν και μέρη που οι σύζυγοι πληρώνουν ακριβά αυτή τους την παράληψη.

Υπάρχει μια χώρα που το να ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου θεωρείται έγκλημα. Και όπως λέει ο νόμος η ποινή για τον σύζυγο μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5 χρόνια φυλάκισης.

Η Σαμόα είναι μια χώρα στην Πολυνησία, διάσημη για την ομορφιά της. Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα, στη Σαμόα αν ένας σύζυγος ξεχάσει μια φορά τα γενέθλια της συζύγου του, του γίνεται μια σύσταση. Αν επαναλάβει το λάθος δεύτερη φορά τότε θα πληρώσει πρόστιμο ενώ αν γίνει και τρίτη, τότε αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5 έτη.

Αν τα δημοσιεύματα αληθεύουν, υπάρχει μια ειδική ομάδα στη χώρα που είναι υπεύθυνη για την τήρηση του νόμου. Μια άλλη ομάδα μέσα στην αστυνομία αυτή τη φορά, αναλαμβάνει καθήκον όταν τα πράγματα σοβαρέψουν. Αυτή η ομάδα λαμβάνει επίσης άμεσα μέτρα μετά τη λήψη τέτοιων καταγγελιών. Όχι μόνο αυτό, αλλά και οι γυναίκες ενημερώνονται για αυτόν τον νόμο από στρατόπεδα ευαισθητοποίησης. Άλλωστε ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία. Λέτε πως τα καταφέρνει;

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα