Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Σφοδροί άνεμοι και καταιγίδες από το Σάββατο

Με συννεφιές, θα ξημερώσει ο καιρός της Παρασκευής σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί του Σαββάτου και από τον Έβρο μέχρι και την Δυτική Μακεδονία θα υπάρχουν χαμηλές νεφώσεις και ομίχλες, ενώ στη Δυτική Ελλάδα θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στο Αιγαίο και στα ανατολικά νησιωτικά δεν αποκλείεται να έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Από το μεσημέρι και μετά οι βροχές από τα δυτικά θα μεταφερθούν ανατολικότερα και το βράδυ ο άστατος καιρός θα επεκταθεί στη χώρα. Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 20 στα κεντρικά, στους 17 στα βόρεια και στα νότια στους 23.

Στα ανατολικά η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς και στα δυτικά στους 18 βαθμούς.

Μουντό θα είναι το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη, με αρκετές ομίχλες και προς το βράδυ θα έχουμε συννεφιά και τοπικές βροχές.

Το Σάββατο θα έχουμε ταχύτατη αλλαγή του καιρού με σφοδρούς ανέμους και καταιγίδες. Αρχικά φαινόμενα θα έχουμε στα δυτικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν τόσο στα δυτικά όσο και στα νότια αλλά και στα ανατολικά της Ελλάδας. Στα βόρεια θα εισέλθει παγερός βοριάς και θα μετατρέψει τις βροχές σε χιόνια ακόμη και σε υψόμετρα 500 μέτρων. Το βράδυ άστατος θα γίνει ο καιρός και στη Θεσσαλία και στη Στερεά και στην Αττική, ενώ νέες χιονοπτώσεις θα έχουμε στην ορεινή και ημιορεινή Ηπειρο, στη Δυτική Μακεδονία, στη Κεντρική Μακεδονία, αλλά και σε Κιλκίς, Δράμα, Ξάνθη και Ροδόπη.

Την Κυριακή, ο καιρός θα ανοίξει και τα όποια φαινόμενα θα επιμείνουν σε Θράκη και βόρειο Αιγαίο.

Τη Δευτέρα θα έχουμε τσουχτερό κρύο με καταιγίδες και χιόνια στα δυτικά ορεινά και την Τρίτη θα έχουμε νέα επιδείνωση του καιρού με χιόνια και καταιγίδες.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα