Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Το σπίτι – σύμβολο των Χριστουγέννων είναι στη Θεσσαλονίκη και έχει 10.000 λαμπιόνια

Από τις 10 Σεπτεμβρίου, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, που είναι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος, ξεκίνησε τον στολισμό για τα Χριστούγεννα.

 

Πολλοί έχουν ήδη υιοθετήσει το γιορτινό κλίμα, διακοσμώντας τα σπίτια τους με φωτάκια και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο, ο στολισμός αυτός αποκτά διαστάσεις υπερβολικής πολυτέλειας, με χιλιάδες λαμπάκια και διάφορα στολίδια.

Ένα παράδειγμα αυτού του είδους στολισμού είναι το σπίτι και το κατάστημα ενός ηλεκτρολόγου στη Θεσσαλονίκη. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίς τον στολισμό της επιχείρησής του και του σπιτιού του. Από τις 10 Σεπτεμβρίου, άρχισε να τοποθετεί φωτάκια και μέχρι τώρα έχει φτάσει πάνω από 10.000 λαμπάκια. Στην αυλή του, έχει ακόμη τοποθετήσει ένα αστέρι με 9.000 λαμπιόνια.

Το σπίτι αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλά παιδιά, τα οποία επισκέπτονται τον χώρο για να φωτογραφηθούν μπροστά από τον εντυπωσιακό στολισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι αποτελεί το σήμα κατατεθέν για τις γιορτές στην περιοχή του Εύοσμου.

 

Δείτε το βίντεο εδω

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα