Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Έρευνα για τον Άγιο Βαλεντίνο: Το 64% βαριέται τα παραδοσιακά ραντεβού

Φαίνεται πως πολλά ζευγάρια αποφεύγουν τον παραδοσιακό τρόπο για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αντί αυτού επιλέγουν εναλλακτικούς τρόπους που είναι πιο δημιουργικοί και συναρπαστικοί. Με βάση τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής έρευνας από την Huawei, που συμμετείχαν πάνω από 2.500 άτομα, φαίνεται πως το 64% των ερωτηθέντων βαριούνται τα συνηθισμένα ραντεβού και επιθυμούν πιο δημιουργικές εμπειρίες με τους συντρόφους τους. Κυρίως οι νεότεροι, στο 71% των περιπτώσεων, επιθυμούν αυτό το είδος των εμπειριών.

Οι προτιμήσεις για εναλλακτικά ραντεβού είναι ποικίλες. Το 69% των συμμετεχόντων θα προτιμούσε μια κοινή εμπειρία όπως υπαίθριες δραστηριότητες ή μαθήματα νέων δεξιοτήτων. Πάνω από τα δύο τρίτα έχουν ήδη δοκιμάσει διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως μαθήματα μαγειρικής ή επισκέψεις σε θεματικά πάρκα. Οι συντρόφοι θέλουν να μοιραστούν εμπειρίες που θα τους κολλήσουν πιο κοντά μεταξύ τους, με το 88% να συμφωνεί σε αυτό.

Στο μέλλον, το 91% των ζευγαριών σχεδιάζει πιο εναλλακτικά ραντεβού και δημιουργικές εμπειρίες. Το ταξίδι αποτελεί την πρώτη επιλογή για το 77%, ενώ το να ξεκινήσουν ένα νέο χόμπι μαζί αποτελεί τη δεύτερη προτίμηση με 50%. Ωστόσο, η επιλογή δραστηριοτήτων μπορεί να διαφέρει μεταξύ των φύλων, με το ταξίδι να είναι πιο δημοφιλές μεταξύ των γυναικών και ο αθλητισμός μεταξύ των ανδρών. Η φωτογραφία είναι μια κοινή προτίμηση για και τα δύο φύλα.

Η έρευνα αναδεικνύει την τάση των ζευγαριών να αναζητούν πιο δημιουργικούς και συναρπαστικούς τρόπους για να περνάνε χρόνο μαζί, καθιστώντας την τεχνολογία ένα βοήθημα για τη δημιουργία, καταγραφή και αναζήτηση ρομαντικών στιγμών που θα αξίζουν την ανάμνηση.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα