Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Αυτό δεν πήγε και τόσο καλά | Τουρίστας θέλησε να βγάλει σέλφι με ελάφι και αυτό του επιτέθηκε

Ο 42χρονος Gian Carlo Triacca, μαζί με τη σύζυγό του Erika από το Κανκούν του Μεξικού, αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, έκαναν μια στάση στην Αίγινα και εξερευνούσαν τη νησίδα της Μονής, γνωστή για την ποικιλομορφία της και τη φιλικότητα των ελαφιών της.

Ωστόσο, μια από τις ενασχολήσεις τους με ένα ελάφι δεν κατέληξε όπως το περίμεναν. Ο Gian Carlo Triacca, ηλικίας 42 ετών, διηγήθηκε το συμβάν στο Caters News Service και αναφέρθηκε από τη New York Post όταν το ζώο τον επιτέθηκε.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Gian Carlo Triacca προσπαθεί να πλησιάσει μερικά από τα ζώα της Μονής, συμπεριλαμβανομένων παγώνιων και ελαφιών, τα οποία φαινόντουσαν φιλικά και ήρεμα. Ωστόσο, καθώς προσπαθούσε να τραβήξει ένα ιδιαίτερο selfie, ένα ελάφι που βρισκόταν κοντά του άρπαξε φόρα και τον επιτέθηκε, προκαλώντας του τραυματισμούς σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο Gian Carlo Triacca ανέφερε στο Caters News Service ότι είχε επικεντρωθεί σε ένα μικρότερο ελάφι και το αρσενικό ελάφι τον επιτέθηκε απροσδόκητα και πίσω από την πλάτη του.

Συνήθως, ακτιβιστές και ειδικοί στη συμπεριφορά των ζώων συνιστούν στους ανθρώπους να διατηρούν ασφαλή αποστάσεις όταν έρχονται σε επαφή με άγρια ζώα.

“Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς κατά την παρατήρηση της άγριας ζωής είναι να προσφέρετε στα ζώα αρκετό χώρο να κινηθούν,” αναφέρει η αμερικανική Humane Society.

“Πολλά πάρκα απαιτούν από τους επισκέπτες να διατηρούν απόσταση τουλάχιστον 25 μέτρων από τα περισσότερα άγρια ζώα και 100 μέτρα από αρπακτικά όπως αρκούδες και λύκους,” προσθέτει.

 

Με πληροφορίες από New York Post

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα