Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Γυναίκες vs άντρες: Βασικές διαφορές ανάμεσα τους

Γυναίκες και άνδρες, παρόλες τις ομοιότητές τους, εμφανίζουν διαφορές που ορισμένοι θεωρούν σημαντικές.

Υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα αρσενικά είναι απλές υπάρξεις, ενώ τα θηλυκά είναι πιο σύνθετες, ενώ άλλοι θεωρούν ότι είναι μια θέση χαρακτήρα που δεν εξαρτάται από το φύλο.

Όταν ένας άνδρας βλέπει μπλε, απλά λέει “μπλε”. Όταν μια γυναίκα βλέπει μπλε, μπορεί να χρησιμοποιήσει λέξεις όπως “μπλε ρουά,” “τιρκουάζ,” ή “το μπλε της θάλασσας” και άλλες παρόμοιες. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και όταν κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη. Οι γυναίκες, ανεξαρτήτως του πόσο αδύνατες είναι, μπορεί να θεωρούν ότι το είδωλό τους είναι χοντρό και άσχημο. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες βλέπουν την κοιλίτσα τους σαν γραμμωμένη “σανίδα”.

 

  • Πώς βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη
  • Προετοιμασία για τη δουλειά
  • Ντουλάπα: Των γυναικών γεμάτη αλλά το μόνιμο παράπονο είναι «δεν έχω τι να φορέσω». Των ανδρών άδεια αλλά η σκέψη είναι «με αυτό θα περάσω μια εβδομάδα».
  • Μετά το χωρισμό: Οι άντρες την πρώτη ημέρα γελάνε, την πρώτη εβδομάδα πίνουν, στον ένα μήνα κλαίνε. Οι γυναίκες την πρώτη ημέρα κλαίνε, την πρώτη εβδομάδα το ρίχνουν στο φαγητό, στον ένα μήνα το έχουν ξεπεράσει.
  • Επιλογή σαμπουάν: Οι γυναίκες λαμβάνουν υπόψη τα εξής: Αποτελεσματικότητα, μάρκα, άρωμα, επίδραση στα μαλλιά, συστατικά, χρώμα μπουκαλιού, ποιότητα, ντιζάιν, συμβουλή φίλης, τσεκάρισμα στο Ιντερνετ, τιμή, δημοφιλία. Οι άνδρες… «Πιστεύω χωρίς να είμαι και σίγουρος ότι έγραφε σαμπουάν πάνω στο μπουκάλι».

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα