Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Δωρεάν Γιορτινές Εκδηλώσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη από το Κ.Π.Π.Κ.Μακεδονίας

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχεται την εορταστική περίοδο Χριστούγεννα 2023-Πρωτοχρονιά 2024 με πλήθος ανοιχτών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Μουσική, χορός, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης και θέατρο καλύπτουν όλα τα γούστα και μας μεταφέρουν την μαγεία των εορτών, στην καρδιά μας.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
Ημέρες & Ώρες
Κυ 17/12
12:00
Smile Music Festival
Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Τε 20/12
18:00
Συναυλία με τον Νίκο Χρηστίδη
Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος
Τε 20/12
21:00
Μουσική βραδιά «Βαλς in Red»
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Πε 21/12
10:30
Κουκλοθέατρο: Τα Χριστούγεννα του Λύκου
Δημοτικό Ίδρυμα Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Ο Άγιος Στυλιανός
Πα 22/12
20:30
Ρόζα Εσκενάζυ-Η βασίλισσα του ρεμπέτικου
Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου
Σα 23/12
11:00
Χορωδιακή Συναυλία
Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Λαγκαδικίων
Πε 28/12
11:30
Ο καραγκιόζης και ο χορός των Καλικάντζαρων
Παιδικό Χωριό SOS
Περισσότερες Πληροφορίες
Δωρεάν Γιορτινές Εκδηλώσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Μουσική, χορός, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης και θέατρο για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο, περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα Χριστούγεννα.

Σε θέατρα αλλά και σε δομές προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων, σε ιδρύματα και ορφανοτροφεία, θα παρουσιαστούν οκτώ παραστάσεις, για να χαρίσουμε λίγη από την μαγεία των γιορτών σε μικρούς και μεγάλους.

Η αυλαία για τις «Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2023» ανοίγει στις 17 Δεκεμβρίου 2023 με το Smile Music Festival.
Πρόκειται για ένα Χριστουγεννιάτικο Μουσικοχορευτικό Show που θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
Στις 19 Δεκεμβρίου η ομάδα μουσικού κουκλοθεάτρου «Άρες Μάρες» θα παρουσιάσει στο Άσυλο του Παιδιού τα «Αδέσποτα Χριστούγεννα».
Στις 20 Δεκεμβρίουθα γίνει «Γλέντι Γιορτινό», μια συναυλία με τον Νίκο Χρηστίδη και την παρέα του στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.
Την ίδια μέρα  στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2) θα παρουσιαστεί η μουσική βραδιά «Βαλς in Red» σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Στις 21 Δεκεμβρίου η ομάδα JINX θα φέρει χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Ίδρυμα Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός» με το κουκλοθέατρο «Τα Χριστούγεννα του Λύκου».
Στις 22 Δεκεμβρίου  στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου θα ταξιδέψει η θεατρική παράσταση «Ρόζα Εσκενάζυ – Η βασίλισσα του ρεμπέτικου» στην οποία ακούγονται ζωντανά επιτυχίες της χαρισματικής ερμηνεύτριας όπως το «Χαρικλάκι», η «Δημητρούλα» και το «Ράμπι – Ράμπι».
Στις 23 Δεκεμβρίου στην Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο Λαγκαδικίων θα ακουστούν «Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια» σε μια χορωδιακή συναυλία με τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης.
Τέλος στις 28 Δεκεμβρίου  ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Στανίσης θα παρουσιάσει στο Παιδικό Χωριό SOS την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο χορός των Καλικάντζαρων στο ταψί».

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα