Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Ετοιμαστείτε ! Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ύψους 17 μέτρων, που στολίζεται αυτές τις ημέρες από τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχει βρει τη θέση του στην κεντρική πλατεία της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα φωταγωγηθεί την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023, το απόγευμα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα προσφέρει μια εντυπωσιακή ανοιχτή συναυλία κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, ερμηνεύοντας πολλές από τις αγαπημένες του επιτυχίες.

Συνοδευόμενος από τα παιδιά του, Γιώργο και Κατερίνα Κακοσαίου, καθώς και την Guest εμφάνιση του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, η συναυλία αναμένεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές.

Η παραδοσιακή εορταστική συναυλία που συνοδεύει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Δεκεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, θα φωταγωγήσει το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, στην πλατεία Αριστοτέλους. Το δέντρο θα φωτίσει τις καρδιές των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών, από τα Χριστούγεννα 2023 έως τη Πρωτοχρονιά του 2024.

Το δέντρο διακοσμήθηκε με 100.000 λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, ενώ μεταφέρθηκε από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής.

Την ίδια ημέρα, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, θα ξεκινήσει η λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Πέμπτη 7 Δεκ 2023
Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους: Συναυλία Γιάννης Πλούταρχος
Πλατεία Αριστοτέλους
Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
 
Είσοδος Ελεύθερη

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα