Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Η Σίφνος στους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς θαλάσσιους προορισμούς

Σύμφωνα με αυτό το δημοφιλές αμερικανικό έντυπο, η Σίφνος, που βρίσκεται στην 8η θέση αυτής της κατάταξης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες, αξέχαστες γαστρονομικές απολαύσεις και ασύγκριτη φυσική ομορφιά.

Στις δέκα κορυφαίες προτάσεις για διακοπές σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά ανά τον κόσμο, που θα φωτίσουν το φετινό φθινόπωρο των ταξιδιωτών, περιλαμβάνεται η Σίφνος, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε η Washington Post στο https://www.washingtonpost.com/travel/tips/fall-beach-vacation/.

Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται επίσης η Φουζέτα στην Πορτογαλία, η Σάντα Λουτσία στην Καραϊβική, η Χαβάη, τα νησιά Μπάριερ της Νότιας Καρολίνας, οι Σεϋχέλλες, η Ταϊτή, το Μπαλί, η Αρούμπα και η περιοχή Sunny Isles Beach στη Φλόριντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά από μια προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή του Δήμου, το Low Season Traveller πρόσφατα αναδείκνυε τις μοναδικές δυνατότητες της Σίφνου για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες μετά τον Αύγουστο.

«Ο φετινός Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε με ρεκόρ αφίξεων, πράγμα που ανταμείβει τις προσπάθειες των επαγγελματιών, των τοπικών αρχών και του Δήμου Σίφνου για την επέκταση της τουριστικής σεζόν. Σε αυτή την κατεύθυνση, σχεδιάζουμε επίσης σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως το Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νίκος Τσελεμεντές”, καθώς και την προώθηση θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται και μετά την περίοδο υψηλής επισκεψιμότητας», τόνισε η δήμαρχος της Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα