Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Με αυτές τις ερωτήσεις θα καταλάβετε τι «αρέσει» στον σύντροφό σας στο σεξ

Όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα, συχνά προσπαθούμε να εξερευνήσουμε τα αίτια και να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης.

Είτε φανταζόμαστε τι σκέφτεται ο σύντροφός μας είτε περιέπιπτουμε σε στερεότυπα που συνδέονται με το κάθε φύλο, καταλήγουμε συχνά σε προσωπικές συμπεράσματα που δεν αντιστοιχούν πάντα στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη σεξουαλική δραστηριότητα είναι το πρώτο βήμα που οδηγεί στην ερωτική απόλαυση, κάτι που συχνά παραμελούμε.

Για πολλούς, δεν αρκεί απλά να έχουν σεξ με τον σύντροφό τους, αλλά θέλουν εκείνον να το επιθυμεί εξίσου. Για να το επιτύχουμε αυτό, πρέπει να κατανοήσουμε τι ανάβει την ερωτική φλόγα.

Καλό είναι να συζητήσουμε με τον σύντροφό μας για τις προτιμήσεις του όσον αφορά την έναρξη της σεξουαλικής πράξης. Ερωτήσεις όπως “Προτιμάς να σου μιλάω ή να σε αγγίζω;”, “Θέλεις να σου το δείξω άμεσα ή έμμεσα;” και “Να σε εκπλήξω ή να σε προειδοποιήσω;” μπορούν να βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον τρόπο που εκτιμά ο σύντροφός μας να πλησιάζεται στο θέμα του σεξ.

Είτε προτιμά τη λεκτική επικοινωνία είτε το αφήγημα, τον άμεσο ή έμμεσο τρόπο προσέγγισης, ή την έκπληξη έναντι της προειδοποίησης, η συζήτηση αυτή μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής και να ενισχύσει τη σχέση σας.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα