Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Τις ανάγκες σίτισης των αδέσποτων για το 2024 καλύπτει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών ανακοίνωσε πρόσφατα την εξασφάλιση τροφών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προμηθευόμενος γάτες και σκύλους με μια ποσότητα που υπερβαίνει κατά πολύ τις προηγούμενες προμήθειες.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Ζαρίφη, ο δήμος προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες σίτισης των αδέσποτων ζώων για το έτος 2024, εξασφαλίζοντας παράλληλα καινούργιες ταΐστρες και ποτίστρες.

Για την αποτελεσματική διαχείριση αυτής της προσπάθειας, προτίθεται να θέσει ένα πλαίσιο όπου εθελοντές που φροντίζουν αδέσποτα ζώα θα ενημερώνονται υποχρεωτικά για τον αριθμό και τα σημεία κάλυψης. Οι νέες ταΐστρες και ποτίστρες θα τοποθετηθούν σε περιοχές με αυξημένες ανάγκες σίτισης αδέσποτων, και αυτό το πρόγραμμα εκτείνεται σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Ο Δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης τονίζει τη δέσμευση του δήμου για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων, ενώ ο αντιδήμαρχος Ζαρίφης υπογραμμίζει τη συνεργασία του δήμου με τους φιλόζωους, λαμβάνοντας υπόψη τους προτάσεις τους. Επιπλέον, επικοινωνία με την αρμόδια αντιδημαρχία είναι δυνατή μέσω του Γραφείου Αδεσπότων.

Τέλος, υπενθυμίζεται στους φιλόζωους το επιτυχημένο πρόγραμμα “NO KAKA” που συνεχίζει τη λειτουργία του, παρέχοντας ανακυκλώσιμα χάρτινα φτυαράκια περισυλλογής ακαθαρσιών.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα