Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Το “You’ re beautiful” δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουμε! | Η creepy ιστορία πίσω από το πιο ερωτικό κομμάτι

Το 2004, ο James Blunt κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που έκανε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα και αργότερα στις διαδικτυακές πλατφόρμες, και αυτή η επιτυχία συνεχίστηκε για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Το “You’re Beautiful” κατέκτησε θέσεις στα πιο ρομαντικά κομμάτια παγκοσμίως, αν και η ιστορία αγάπης που περιγράφει στιγμάτισε τον Blunt ως “γλυκανάλατο χαζορομαντικό”.

Παρά τις προηγούμενες και επόμενες επιτυχίες του Blunt, το “You’re Beautiful” παρέμεινε το πιο επιτυχημένο του κομμάτι, φτάνοντας στην κορυφή του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, στην Αυστραλία, καθώς και σε μερικές ευρωπαϊκές χώρες.

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή Sunday Brunch του Channel 4 στις 5 Νοεμβρίου, ο Blunt αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από ορισμένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια. Αναφερόμενος στο “You’re Beautiful”, εξέφρασε την προσπάθειά του να γράφει τραγούδια για συγκεκριμένες στιγμές, ενώ αποκάλυψε ότι ο τύπος στο τραγούδι δεν είναι άλλος από εκείνον τον ίδιο.

Ήδη από το 2017, ο Blunt είχε εκφράσει απογοήτευσή του σε συνέντευξη στη Huffington Post, αντιδρώντας στην ρομαντική εικόνα που δημιουργήθηκε γύρω από το τραγούδι. Σε μια επανάληψη της ιστορίας τον Φεβρουάριο του 2022, αναγνώρισε ότι ο τύπος στο μετρό ήταν ο ίδιος και οι στίχοι γράφτηκαν σε λίγα λεπτά.

Με αυτή τη δήλωση, ο Blunt προσπάθησε να αποδείξει την αυθεντικότητα του, αλλά αντίθετα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, αφού πολλοί τον αντιμετώπισαν με επιφυλάξεις.

 

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα