Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Τo 7o Sleepless Movie Marathon θα παρουσιάσει τρεις εμβληματικές χριστουγεννιάτικες ταινίες

Το Sleepless Movie Marathon, το οποίο ζητήθηκε με έντονη προσμονή και το έργο “Sleepless Movie Marathon,” η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία που σημείωσε διαδοχικά sold-out, επιστρέφει στο θέατρο Αυλαία κατά τη σεζόν 2023-2024, προσφέροντας τρεις συναρπαστικές νύχτες γεμάτες κινηματογράφο.

Το εορταστικό Sleepless Movie Marathon την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει τρεις εμβληματικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουν αφήσει εποχή στην ιστορία του κινηματογράφου, καθεμία για το δικό της λόγο. Αυτές οι ταινίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών παραδόσεων.

Το 7ο Sleepless Movie Marathon, στη μεταμεσονύκτια σκηνή του ΑΥΛΑΙΑ, σκοπεύει να αγγίξει τις καρδιές μας πριν το ξεκίνημα των Χριστουγέννων! Ένα μοναδικό εικαστικό αριστούργημα, το “The Nightmare Before Christmas” (1993) του Τιμ Μπάρτον, θα ανοίξει τη γιορτινή κινηματογραφική βραδιά, προσφέροντας μια ξεχωριστή εορταστική αισθητική. Στη συνέχεια, το κοινό θα απολαύσει την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία “Home Alone” (1990) του Κρις Κολόμπους, η οποία, όσες φορές και να την παρακολουθήσουμε, συνεχίζει να μας αιχμαλωτίζει. Τέλος, η αυλαία θα κλείσει με τον “Ψαλιδοχέρη” (1990) του Τιμ Μπάρτον, παρακολουθώντας τον Έντουαρντ, ένα μηχανικό ον με ανθρώπινο μυαλό, συναισθήματα και βιολογικές ανάγκες, που παρέμεινε αξέχαστο από τον εφευρέτη του.

Χορηγός του Sleepless Movie Marathon είναι η Green Cola.

Πρόγραμμα ταινιών:
23:45 The Nightmare Before Christmas (1993)
01:45 Home Alone (1990)
03:30 Ψαλιδοχέρης (1990)

Το επόμενο Sleepless Movie Marathon έχει προγραμματιστεί για 9/2/2024 με τρεις μοναδικές αισθηματικές ταινίες.

Κλείστε άμεσα τις θέσεις σας για αυτά τα δυο μοναδικά κινηματογραφικά ταξίδια.

 

info
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Αυλαία,  Τσιμισκή 136, (Πλατεία ΧΑΝΘ)
Εισιτήρια: ticketservices.gr

 

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα