Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Φίλοι των Χριστουγέννων ενωθείτε το «All I Want for Christmas Is You» μπήκε στα chart

Και δεν πρόκειται μόνο για το «All I Want for Christmas Is You»… Ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο και διαχρονικό κομμάτι έκανε την εμφάνιση του. ΛΟΓΙΚΟ, θα πούμε εμείς. Και πολυ άργησε !

Για πρώτη φορά, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια κατέκτησαν νωρίτερα την κορυφή του βρετανικού chart top 40, και σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, αναμένεται να διατηρηθούν εκεί μέχρι τις αρχές του 2024.

Οι κλασικές επιτυχίες “Last Christmas” των Wham και “All I Want for Christmas Is You” της Mariah Carey βρίσκονται ήδη στις θέσεις 37 και 40 αντίστοιχα, σύμφωνα με την Official Charts Company. Αυτό αποτελεί ρεκόρ, ξεπερνώντας την περσινή καταγραφή, όταν το τραγούδι της Carey εισήχθη για πρώτη φορά στα charts τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Το “Last Christmas,” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1984, έχει γραφτεί στο παιδικό δωμάτιο του George Michael και το βίντεο γυρίστηκε στο Saas-Fee της Ελβετίας με κόστος 60.000 λίρες. Εμφανίζεται κάθε χρόνο από το 2008 και έφτασε στην κορυφή τον Ιανουάριο του 2021, μετά από 36 χρόνια.

Το καλοκαίρι του 1994, η Mariah Carey και ο Walter Afanasieff έγραψαν ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια για το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο “Merry Christmas”. Το “All I Want for Christmas Is You” μιλά για την επιθυμία μιας κοπέλας να περάσει τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της. Κατέκτησε την κορυφή των charts για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020, περίπου 26 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Φέτος, η “βασίλισσα των Χριστουγέννων” ξεκινά μια νέα εορταστική περιοδεία στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ξεκινώντας στις 15 Νοεμβρίου.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα