Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Χριστούγεννα 2023: 2+1 κάβες με τις καλύτερες προτάσεις για τις γιορτές

Τα κρασιά για να συνοδεύσουμε τα εδέσματα και τα γλυκίσματα, ο αφρώδης οίνος, η σαμπάνια και τα ποτά για το ρεβεγιόν ή για ένα καλάθι που θα δωρίσουμε σε φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες μπορούν κερδίσουν τις εντυπώσεις.

1.Κάβα Δήμος
Περιοχή Νέου Ρυσίου, Αγροτεμάχιο 592
T: 2392072772, 2392073513

 

Η Κάβα Δήμος συμπληρώνει έξι δεκαετίες παρουσίας στον χώρο του κρασιού και των spirits έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του χώρου της εστίασης και τώρα μας προτείνει να ανακαλύψουμε το κελάρι της και να αποκτήσουμε κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, νεότερα αλλά και παλαιωμένα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Μία συλλογή 700 και πλέον ετικετών, που εμπλουτίζεται διαρκώς, περιμένει τους φίλους του κρασιού στον χώρο της «Κάβα Δήμος», στο Νέο Ρύσιο .

Περιηγηθείτε ανάμεσα στις ετικέτες, μη διστάσετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το προσωπικό και προμηθευτείτε κρασιά για να μοιραστείτε με φίλους είτε ως δώρο είτε σε μία συνάθροιση που θα τους μείνει αξέχαστη. Και όλα αυτά, όπως είπαμε, σε τιμές ασυναγώνιστες.

 

2.Wine Law: Ένα ιδιαίτερο σημείο για το κρασί και το καλό ποτό
Ίωνος Δραγούμη 19 & cava.gr
T: 2310567236

Με περισσότερες από 1500 ετικέτες κρασιού, με γευσιγνωσίες αλλά και άλλες γνωστές και σπάνιες ετικέτες ποτών ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών. Στις γιορτές μπορείτε να συνδυάσετε τις επιλογές σας και με σοκολάτες Valhrona ή κάποια αξεσουάρ κρασιού και να δημιουργήσετε ένα καλάθι που σίγουρα θα ξεχωρίσει.

 

3.Cava Olympia: με μακρόχρονη εμπειρία και γνώση
Κερασούντος 57, Καλαμαριά & cavaolympia.gr
Τ: 2310429096

 

Από το 1974, η Cava Olympia, βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς και  ξεδιψάει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μια οικογενειακή επιχείρηση, που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και γνώση στο κρασί και στα οινοπνευματώδη μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε το ποτό της αρεσκείας μας ανάλογα με τη στιγμή. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τους ανθρώπους της κάβας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η βοήθειά τους για μια εξαιρετική επιλογή είναι πολύτιμη.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα