Shook
Radio 104.4

Arist
Song

«Ήλιος και Θάλασσα» Στην κορυφή των μεσογειακών προορισμών τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής διακρίνονται σε επίπεδο παγκοσμίως, καθώς αναδεικνύονται στους πρώτους ρόλους των προτιμήσεων.

Σύγκριση με τους ανταγωνιστικούς προορισμούς της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Ιταλίας και της Κροατίας αποκαλύπτει το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των επισκεπτών.

Οι ενδείξεις από το Στατιστικό Δελτίο Οκτωβρίου του Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) αποδεικνύουν ότι η Χαλκιδική κατακτά την πρώτη θέση στον γενικό δείκτη ικανοποίησης με εντυπωσιακό ποσοστό 87%, προηγούμενη της Μαρμπέγια και της Ίστρια που ακολουθούν με 86%. Στον τομέα της εξυπηρέτησης, η Χαλκιδική κατακτά κορυφή με ποσοστό 91%, μοιράζοντας την πρωτιά με το Ρίμινι.

Στον τομέα της σχέσης ποιότητας-τιμής, η Χαλκιδική βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 86%, με το Ρίμινι να παραμένει στην πρώτη. Στα κριτήρια δωματίου, καθαριότητας, τοποθεσίας και φαγητού-ποτού, η Χαλκιδική εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις με ενθαρρυντικά ποσοστά ικανοποίησης.

Εν κατακλείδι, η Θεσσαλονίκη επίσης ξεχωρίζει, συγκεντρώνοντας ποσοστό ικανοποίησης 87%, ενισχύοντας την εικόνα των ελληνικών μαζικών προορισμών. Η εξαιρετική απόδοση της Χαλκιδικής σε αυτά τα κριτήρια αποτελεί αναμφίβολα λόγο για υπερηφάνεια και αναγνώριση.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα