Shook
Radio 104.4

Arist
Song

ΗΠΑ: Τα McDonald’s θα δώσουν σε 3 νικητές τη «χρυσή κάρτα» για δωρεάν γεύματα για 50 χρόνια

Ο αμερικανικός κολοσσός του fast food McDonald’s ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό με έπαθλο μία χρυσή κάρτα, που θα εξασφαλίσει στον κάτοχό του δωρεάν γεύματα για 50 ολόκληρα χρόνια.

Ο νικητής του διαγωνισμού «SZN of Sharing» θα λάβει την κάρτα McGold Card, η οποία του δίνει το δικαίωμα για δύο δωρεάν γεύματα McDonald’s καθε εβδομάδα εβδομάδα για 50 χρόνια.

Αν τα McDonald’s λειτουργούν ακόμα μετά από 50 χρόνια, ο νικητής θα έχει καταναλώσει 5.200 γεύματα. Η κάρτα McGold ήταν κάποτε προνόμιο για διασημότητες όπως οι Warren Buffett και Bill Gates, ή ο ηθοποιός Rob Lowe.

Τώρα, με αφορμή τις γιορτές, η αλυσίδα λέει ότι θα δώσει σε τρεις νικητές από τέσσερις κάρτες McGold – «όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τρεις από τους κολλητούς σας».

Facebook Twitter
«Οι θαυμαστές μας έχουν γοητευτεί από την ιστορία της κάρτας McGold και από το αν υπάρχει πραγματικά», δήλωσε ο Tariq Hassan, επικεφαλής μάρκετινγκ και εμπειρίας πελατών της McDonald’s USA. «Τώρα, θα κάνουμε αυτόν τον θρύλο των McDonald’s πραγματικότητα για τους φανς μας».

 

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα