Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Η καλή είδηση της ημέρας | Δράση δενδροφύτευσης την Κυριακή στο Σέιχ Σου

Φυτεύοντας Δέντρα στο Σέιχ Σου με το Σύνθημα: “Βελτιώνουμε την Ζωή μας, Αντιμετωπίζουμε την Κλιματική Κρίση, Κρατάμε το Μέλλον στα Χέρια μας!” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο “Οικολογία-Αλληλεγγύη” με τη στήριξη της πρωτοβουλίας “Θεσσαλονίκη για Όλους” και θα λάβει χώρα κοντά στο ξωκλήσι του Αγίου Βασιλείου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα φυτευτούν κωνοφόρα και πλατύφυλλα δέντρα (όχι πεύκα) σε μια περιοχή που, σύμφωνα με ανακοίνωση, είχε προηγουμένως καεί, χωρίς να έχει υπάρξει φυσική αναγέννηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας θα παρέχει υποστήριξη με εργαλεία, δενδρύλλια και άλλα. “Είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες να συμβάλουν πρακτικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη βελτίωση του περιβάλλοντος δάσους της Θεσσαλονίκης,” προστίθεται.

“Στην εποχή που κάποιοι καταστρέφουν τα δέντρα, εμείς χτίζουμε τον κόσμο που επιθυμούμε, βελτιώνουμε τη ζωή μας και αντιμετωπίζουμε την κλιματική κρίση,” επισημαίνει η “Οικολογία-Αλληλεγγύη,” καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν.

Στον παρακάτω χάρτη εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα η ακριβής διαδρομή, μετά το γήπεδο του Κεραυνού στον Άγιο Παύλο, προσβάσιμη με ΙΧ.

Για όσους προτιμούν την πεζοπορία, υπάρχει ένα ραντεβού στον Ζωολογικό Κήπο, στο τέρμα του λεωφορείου Νο 24, από όπου το σημείο της δεντροφύτευσης απέχει μόλις 1 χλμ: Σύνδεσμος στον χάρτη

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/events/658596856417215?ref=newsfeed

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα