Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Η Νύχτα των Ευχών 2023 στη Θεσσαλονίκη – Fanarakia Christmas Event

Η Νύχτα των Ευχών, είναι η πιο ατμοσφαιρική νύχτα του χρόνου και η Θεσσαλονίκη την γιορτάζει με το Fanarakia Christmas Event 2023, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2023, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η εκδήλωση με τα φαναράκια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και την παραμονή Πρωτοχρονιάς 2024 φτάνει στη Θεσσαλονίκη, για να γεμίσει με φαναράκια τον ουρανό της χώρας, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών.

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα το Fanarakia Christmas Event δίνει το έναυσμα για να προσθέσουμε φως στον ουρανό της χώρας, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου, την παραμονή Πρωτοχρονιάς που είναι η νύχτα των ευχών.

Μουσικές συναυλίες, χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή.

Η είσοδος και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Το μοναδικό κόστος είναι η προμήθεια των φαναριών.

Στην εκδήλωση θα διεξαχθούν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για τα παιδιά.

Σύσταση Φαναριών:
Τα Φαναράκια περιέχουν 100% βιοδιασπώμενο χαρτί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη φαναριών που δεν προέρχονται από τη διοργάνωση.

Το Fanarakia Christmas Event έρχεται στην Θεσσαλονίκη, για 2η συνεχόμενη χρονιά!
Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι και την αλλαγή του χρόνου, σας περιμένουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, για να γεμίσουμε με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών.

Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης & Happy Elephant.

Περιοχές περιοδείας:
Σπάρτη, Κόρινθος, Καρδίτσα, Γιαννιτσά, Λαμία, Βέροια, Γρεβενά, Αίγιο, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Φλώρινα, Ναύπλιο, Ορεστιάδα, Κατερίνη, Πάτρα, Σέρρες, Καλάβρυτα, Δράμα, Λιβαδειά, Αγρίνιο, Καβάλα, Άρτα, Ελευθερούπολη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Κορυδαλλός, Περιστέρι, Ίλιον, Χαλάνδρι.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα