Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Η παράξενη είδηση της ημέρας | Αγόρασε μία Ferrari και την έκαψε σε χωράφι

Ο κόσμος των influencers, και ιδίως οι Youtubers, εξελίσσονται σε έναν δικό τους παράλληλο κόσμο, και συχνά προσπαθούν να ξεπεράσουν ακόμη και τον εαυτό τους…

Κάθε διάσημος influencer στο YouTube δημιουργεί συνεχώς νέο περιεχόμενο και εφευρίσκει καινούργιους τρόπους για να αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα και νέους φανς ή συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube.

Ένα παράδειγμα αυτού είναι ο διάσημος Youtuber Cody Detwiler, γνωστός και ως WhistlinDiesel, ο οποίος επενδύει σε ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα υποβάλλει σε ακραίες δοκιμές, φθάνοντας ακόμη και στο σημείο της καταστροφής τους.

Αυτή τη φορά, μπορεί και χωρίς να το σκοπεύει, έκαψε μια κατακόκκινη Ferrari F8 Tributo.

Το περιστατικό αυτό συνέβη καθώς προσπαθούσε μια off-road “περιπέτεια” με τη Ferrari σε ένα χωράφι, με σκοπό να αυξήσει την προβολή του βίντεο που θα ανέβαζε.

Αν και ο στόχος του ήταν να οδηγήσει το supercar σε ακραίες συνθήκες και να δημιουργήσει εντυπωσιακό περιεχόμενο, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

Τα supercars εκπέμπουν απίστευτη θερμότητα, και όταν κινούνται πάνω σε ξερά χόρτα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί πυρκαγιά. Σε αυτήν την περίπτωση, η πυρκαγιά μπορεί να οφείλεται στην υπερθέρμανση των κεραμικών φρένων.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα