Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Και όμως είναι γεγονός | Αυτό είναι το τραγούδι της χρονιάς και δεν είναι καινούργιο

35 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Τρέισι Τσάπμαν (Tracy Chapman) τιμήθηκε στα 57α Country Music Awards για τη σύνθεση του τραγουδιού της “Fast Car,” που κυκλοφόρησε το 1988. Παρότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή στο Νάσβιλ του Τενεσί, το τραγούδι της αναδείχθηκε ως το τραγούδι της χρονιάς, ενώ η διάσημη παρουσιάστρια Σάρα Έβανς διάβασε μια δήλωση εξ ονόματός της.

Το “Fast Car” έκανε επίσης εντύπωση με τη νέα εκτέλεση του από τον καλλιτέχνη της κάντρι μουσικής Λουκ Κομπς (Luke Combs). Η επανεκτέλεση αυτή φτάνει στο Νο. 1 του Country Airplay chart, καθιστώντας την Τσάπμαν την πρώτη μαύρη γυναίκα που επιτυγχάνει αυτό το κατόρθωμα από το 1990.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, αυτή η νίκη καθιστά την Τρέισι Τσάπμαν τον πρώτο μαύρο καλλιτέχνη που λαμβάνει ποτέ το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς στα 57χρονα Country Music Awards.

Επίσης, ο Λουκ Κομπς, μαζί με τους συνεργάτες του Chip Matthews και Jonathan Singleton, κέρδισε ένα βραβείο για τη διασκευή του στο “Fast Car,” περιλαμβανομένης στο άλμπουμ “Gettin’ Old,” κατακτώντας τη θέση του σινγκλ της χρονιάς. Ο Κομπς ευχαρίστησε την Τρέισι Τσάπμαν για το αριστούργημα που έγραψε, καθώς το “Fast Car” ήταν το πρώτο αγαπημένο τραγούδι του από τα 4 του χρόνια.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα