Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Μπελούτσι από Θεσσαλονίκη: Ευγνώμων που ενσάρκωσα τη Μαρία Κάλλας, τιμή που με αποδέχθηκαν οι Έλληνες

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Μόνικα Μπελούτσι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην αγάπη της για την Ελλάδα και στην τιμή που ένιωσε για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

Εξέφρασε τη χαρά της που ήταν μέρος του φεστιβάλ και ευγνωμόν για την ενσάρκωση του ρόλου της Κάλλας. Ανέφερε τη σημασία του πάθους στη δουλειά και μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις». Επίσης, ανέφερε την εμπειρία της στο σανίδι και τη σύνδεσή της με τους ρόλους που υποδύεται.

Συζήτησε επίσης την ευαισθησία της γυναίκας στην υποκριτική και τη σημασία της ενσυναίσθησης με τον ρόλο που παίζει. Αναφέρθηκε στη Μαρία Κάλλας, περιγράφοντας τη ως συγκλονιστική γυναίκα που θυσίασε τη ζωή της για την καριέρα της. Σχολίασε τη συνεργασία της με γυναίκες σκηνοθέτιδες και την εξέλιξη του ρόλου των γυναικών στον κινηματογράφο.

Τέλος, αναφέρθηκε σε μελλοντικά σχέδια και σε νέα ταινία που ετοιμάζει με τη Mαργιάν Σατραπί. Παρουσίασε το υβριδικό φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» και αναμένεται να τιμηθεί με τον Χρυσό Αλέξανδρο για την ευρύτερη συμβολή της στον κινηματογράφο.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα