Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Ο ορισμός της λέξης: ΑΝΘΡΩΠΙΆ |Σταμάτησε στη μέση του δρόμου και έσωσε ένα παιδί που έπαθε κρίση επιληψίας

Δημήτρης Παπανικολάου. Ένα όνομα που πρέπει όλοι να θυμόμαστε , όταν ξεχνάμε την ανθρωπιά μας και τους καλούς μας τρόπους στο… συρτάρι του σπιτιού μας.

Όπως περιέγραψε ο Δημήτρης Παπανικολάου σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «αφού ήμασταν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας για 10 περίπου λεπτά, είδα έναν νεαρό πεσμένο στο έδαφος και να μην δέχεται ενήλικες να τον ακουμπάνε καθώς προσπαθούσαν να τον τραβήξουν στην άκρη».

Ακολούθως, όπως τονίζει ο πρώην μπασκετμπολίστας, έριξε «μια γρήγορη ματιά στον καθρέφτη να κρίνω αν μπορώ να βοηθήσω η αν θα προκαλέσω πολύνεκρο. Είχα καταλάβει ότι πρόκειται για αυτισμό χαμηλής λειτουργικότητας σε κρίση».

Ζήτησε από τον κόσμο γύρω να απομακρυνθεί ώστε να μπορέσει να βοηθήσει το μικρό παιδί. «Είπα να φύγουν όλοι από γύρω μου και να σταματήσουν με ένα τρίγωνο πιο πίσω τα αυτοκίνητα γιατί ήξερα ότι θα χρειαστεί χρόνος να τον πάρω από εκεί, μιας και όταν κάποιος είναι σε κρίση, εκτός των άλλων πολλαπλασιάζονται οι δυνάμεις του», ανέφερε.

Στη συνέχεια, όταν κατάλαβε ότι ήταν έτοιμος ο μικρός ότι τον εμπιστεύεται, ο Δημήτρης Παπανικολάου τού ζήτησε να τον πιάσει από το μπράτσο και να πάνε στην άκρη.
(Πηγή: in.gr)

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα