Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Τα ζώδια της εβδομάδας | Για να ξέρουμε πως θα περάσουν και αυτές οι μέρες

Κριός για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)
Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, ο Οκτώβριος κλείνει τον κύκλο του με το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού που σου προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να ανταμειφθείς οικονομικά και να εφαρμόσεις κάποιες επαγγελματικές αλλαγές που θα τονώσουν το εισόδημά σου! Οι ισορροπίες ωστόσο είναι λεπτές και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζεις για να συγκρατείσαι, δεδομένου ότι η αντίθεση Ήλιου – Δία αλλά και Ερμή – Ουρανού, φανερώνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να πάρεις κάποιο ρίσκο και ίσως λειτουργήσεις κάπως υπερβολικά ή και επιπόλαια με το χρήμα, γεγονός που μπορεί να φέρει απώλειες. Η αστάθεια που επικρατεί γύρω σου σε γεμίζει με ανασφάλεια και ίσως παραμελείς και την προσωπική σου ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα έχεις στασιμότητα, γιατί εσύ ο ίδιος δεν επικεντρώνεις την ενέργειά σου στα ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση αυτό θα προκαλέσει τριγμούς και ίσως θα σκεφτείς και εσύ από την πλευρά σου αν αξίζει να προσπαθείς διαρκώς για την εξέλιξη της σχέσης, ή θα έπρεπε να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μία «πιπεράτη» γνωριμία σου επιφυλάσσει πάθος, αλλά όχι διάρκεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά.
Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία ή και να επιμεληθείς καλύτερα το πρόγραμμά σου! Στον οικονομικό τομέα, έρχονται χρήματα στα χέρια σου, τα οποία πολύ γρήγορα φεύγουν.
Ταύρος για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Μετά την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, προσπαθείς να συντονιστείς, να βρεις τους ρυθμούς σου, δεν παύει όμως να υπάρχει πικρία από τα γεγονότα που μεσολάβησαν στην ζωή σου! Η εβδομάδα είναι ταραχώδης και ανατρεπτική … Πολλά φαίνεται να αλλάζουν στην ζωή σου αυτό το διάστημα, μα πρώτιστος αλλάζουν οι επιθυμίες, τα θέλω σου και ίσως διαπιστώσεις ότι τολμάς πολύ περισσότερο από ότι συνήθιζες. Ο τομέας των σχέσεων έχει τους αιφνιδιασμούς του και κρίνω ότι θα είναι για καλό, αφού η Αφροδίτη από την Παρθένο σε «αβαντάρει» και προσφέρει τις ευκαιρίες για ένα κεραυνοβόλο πάθος! Στην ουσία, η πορεία της εβδομάδας σε κάνει να λειτουργείς πιο επαναστατικά και αντιδραστικά, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις στερηθεί πολλά και έχει έρθει η ώρα να ζήσεις πράγματα που σου έχουν λείψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού, επομένως δεν λείπουν οι εκπλήξεις είτε και οι ξαφνικές γνωριμίες που θα προσφέρουν «κεραυνοβολήματα» ειδικά για σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση, θα διακρίνεις ότι αυτές τις μέρες θα αλλάξουν οι διαθέσεις σου και οι απόψεις σου για το ταίρι σου! Προσοχή στις συγκρούσεις, ιδιαίτερα προς την Κυριακή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές γίνονται στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και αυτό για την ώρα σε κουράζει και σε κάνει να βρίσκεσαι ανήσυχος, όμως σύντομα όλα θα γίνουν πιο ομαλά! Στα οικονομικά είσαι στα φόρτε σου και ξοδεύεις κάποια χρήματα προκειμένου να περάσεις καλά!

Δίδυμος για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Μία νευρική εβδομάδα ξεκινά για σένα φίλε μου Δίδυμε. Στο ξεκίνημά της με το τρίγωνο Αφροδίτης / Ουρανού, θα δεχθείς κάποια ικανοποίηση από την θετική έκβαση μίας οικογενειακής – οικονομικής υπόθεσης, ή θα λυθεί κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα – κορυφώνεται την Κυριακή σε επηρεάζει από τα μέσα της εβδομάδας – Θα φέρει καθυστερήσεις στην έκβαση επαγγελματικών σχεδίων ενώ και στα αισθηματικά σου θα βρίσκεσαι σε ένα ομιχλώδες τοπίο, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις τις πραγματικά σου επιθυμίες. Δεν θα λείψουν και κάποιες ειδήσεις που θα διεγείρουν το στρες, θα αφορούν κυρίως εργασιακές ανακατατάξεις .
Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα και οι παγίδες στα ερωτικά καραδοκούν. Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να μην θεωρείς ότι όλα είναι δεδομένα και μην εθελοτυφλείς κουκουλώντας τα προβλήματα, η εβδομάδα θα φέρει παρεξηγήσεις ή ακόμα και εξαπατήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή την εβδομάδα τρώγεσαι με τα ρούχα σου και δεν ξέρεις τί θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το παλεύεις, προσπαθείς όμως αυτή την εβδομάδα απογοητεύεσαι, γιατί δεν σου κάθονται τα σχέδια ακριβώς όπως θα θελες ή θα περίμενες, υπάρχουν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά βρίσκονται λύσεις και έχεις και την στήριξη της οικογένειας.

Καρκίνος για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, το πλανητικό σκηνικό και αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι σε ευνοεί και είσαι από τους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδιακού που θα καταφέρεις να πάρεις ανάσα και να ικανοποιηθείς μέσα από τις συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώνονται! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φέρνει ξαφνικές γνωριμίες, νέες επαφές και ειδήσεις έκπληξη. Στην πορεία της εβδομάδας τολμάς, ρισκάρεις και απολαμβάνεις στον έρωτα, ή κάνεις δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Αυτό που θέλω μόνο να μου προσέξεις είναι τα λόγια , τις συζητήσεις και συγκρατήσου από μεγάλα λόγια και μεγάλες δηλώσεις που δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι στα ερωτικά σου ντουζένια και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε … Η αισθηματική σου ζωή είναι φουλ ενεργοποιημένη και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να καλύψεις τα κενά σου αλλά και να πάρεις την «ρεβάνς» σου εκεί που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου, οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σου σε βοηθούν να προχωρήσεις με επιτυχία τα επαγγελματικά σχέδια, ενώ το πελατολόγιο αυξάνεται και είσαι πιο αγαπητός και δημοφιλής στο χώρο σου! Στα οικονομικά οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και παρασύρεσαι σε έξοδα.

Λέων για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που προηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα είσαι ακόμα φίλε μου Λέοντα και γίνεται μία ριζική αναδόμηση κυρίως στα επαγγελματικά, στους στόχους και στα προσωπικά σου! Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έχει κάποιο έξτρα οικονομικό κέρδος, όμως πολύ γρήγορα θα εξανεμιστεί από τα χέρια σου από δική σου αμέλεια ή και υπερβολή! Στον επαγγελματικό τομέα παρόλο που έχεις περάσει δύσκολα, ανοίγεται και μία σούπερ ευκαιρία που θα σε αναδείξει και θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις το κλίμα! Προσπάθησε να μην είσαι τόσο εύθικτος, παρεξηγιάρης ή και ανήσυχος με την οικογένεια!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που αλλάζεις στα προσωπικά σου και αρχίζεις να βλέπεις κάπως πιο επιπόλαια κάποιες καταστάσεις γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Αν είσαι σε σχέση, προσπαθείς με κάθε τρόπο να σπάσεις την ρουτίνα, ή να πάρεις αυτό που θες, την στιγμή που το θες, αυτό μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα. Αν δεν έχεις σχέση, κάτι νέο σε εξιτάρει αλλά η διαίσθηση σου, σου δίνει το μήνυμα ότι δεν θα κρατήσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενώ έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα θα σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και θα καταφέρεις να έχεις τα τυχερά σου που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις! Στα οικονομικά χρήματα έρχονται – χρήματα φεύγουν, το έχεις συνηθίσει, όμως ίσως λειτουργήσεις αρκετά πιο επιπόλαια από ότι συνήθως.

Παρθένος για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)
Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα είσαι ασυγκράτητος και τολμηρός, τόσο στα λόγια σου και στις αποφάσεις που θα πάρεις, όσο και στην προσωπική – αισθηματική ζωή! Ο Ήλιος , ο Ερμής και ο Άρης κινούνται στο ζώδιο του Σκορπιού και οι επικοινωνίες σου αυξάνονται και πληθαίνουν, οι αντιθέσεις που σχηματίζουν με τον Δία προσφέρουν το άνοιγμα, την προοπτική για μία νέα συμφωνία, για ένα ταξίδι, για μία αλλαγή! Προς το τέλος της εβδομάδας δύο σημαντικές όψεις σχηματίζονται, η μία αφορά την αντίθεση Αφροδίτης / Ποσειδώνα και η άλλη η αντίθεση του Ερμή / Ουρανού. Οι όψεις αυτές θα φέρουν αποκαλύψεις στον τομέα των σχέσεων και θα νιώσεις κατά κάποιο τρόπο εξαπατημένος από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων που μαζί τους είχες ένα σταθερό σύνδεσμο!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜε ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό ξεκινήσαμε οι δυο μας, τραγουδάς από την αρχή της εβδομάδας, φίλε μου Παρθένε. Παίρνεις κάποιο ρίσκο στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα .. Αυτό μπορεί να έχει πολλές εκδοχές: Μπορεί να είσαι με ένα άτομο και να γουστάρεις κάποιο άλλο και τσούπππ να χαλαρώσουν οι άμυνές σου και να προκαλέσεις συνάντηση ή επικοινωνία. Οι «διπλές» ερωτικές καταστάσεις και τα ερωτικά μπερδέματα έχουν την τιμητική τους τις ημέρες αυτές για αυτό προσέχουμε για να έχουμε 😉
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ώρα αποφάσεων για τα επαγγελματικά, όπου πρέπει να δώσεις κάποιες απαντήσεις για μία δουλειά που σε ενδιαφέρει! Φοβάσαι, ρισκάρεις, αλλά τολμάς. Στα οικονομικά σου είσαι σε ανησυχία και στασιμότητα!
Ζυγός για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)
ΓενικάΦίλε μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά με ξαλάφρωμα για το δικό σου ζώδιο, γιατί δίνονται λύσεις για κάποια ζητήματα οικονομικά , χρεωστικά υπόλοιπα, οφειλές και καταφέρνεις και διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα τις εκκρεμότητές σου! Στην πορεία της εβδομάδας νιώθεις έντονη κούραση, έχεις την διάθεση να τεμπελιάσεις, να τα αφήσεις όλα για αργότερα, είναι γεγονός ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και τώρα είναι σαν να βγαίνει στην επιφάνεια όλη η εξάντληση της περιόδου! Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να μην πάρεις ξαφνικές αποφάσεις για αγορές, αλλά να αποφύγεις και καβγάδες για λεφτά! Πιθανή βλάβη ηλεκτρολογικής συσκευής, θα σε αναστατώσει γιατί θα πρέπει να την αντικαταστήσεις.
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου υπάρχει έντονο παρασκήνιο, το ξέρεις, το ξέρω και για αυτό δεν νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά! Κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και δηλώνεις ευθέως ότι δεν μπορείς να βρίσκεσαι σε φάση αναμονής για να βελτιωθεί η σχέση σας. Αν δεν έχεις σύντροφο, δεν ωφελεί σε κάτι να θλίβεσαι για μία ερωτική ιστορία του χτες, κάνεις κακό σε σένα και μένεις στάσιμος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου λύνονται κάποια ζητήματα και οι ρυθμοί σου αυτή την εβδομάδα είναι πιο χαλαροί. Προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς και τα καταφέρνεις. Στα οικονομικά ενώ διαχειρίζεσαι οφειλές, βγαίνουν και άλλα έξοδα στην φόρα.

Σκορπιός για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας φίλε μου Σκορπιέ, όχι μόνο γιατί ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σου και έχεις τα γενέθλιά σου, αλλά ταυτόχρονα στο δικό σου ζώδιο κινείται και ο Ερμής αλλά και ο Άρης. Ώρα για πρωτοβουλίες, για αλλαγές, για να πας μπροστά και παρακάτω … Αυτή την εβδομάδα τολμάς και αλλάζεις πολλά που ήταν στάσιμα ή που σου στέκονταν εμπόδια! Υπάρχουν όμως και κάποιοι τριγμοί στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και δεν λείπουν οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις. Μία νέα ερωτική ιστορία μπορεί τώρα να ξεκινά κάτω από περίεργες συνθήκες. Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ η στήριξη ενός φίλου θα είναι πολύτιμη!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ανατρεπτικό κλίμα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου και νομίζω ότι αυτό που περιγράφει καλύτερα τις τάσεις για το ζώδιο σου είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν «σαλάτα»! Με άλλον περίμενες να είσαι, με άλλον είσαι, ενώ χωρίζεις αμέσως βρίσκεις τον επόμενο έρωτα και ναι η ζωή τα φέρνει περίεργα, αλλόκοτα και εσύ προσπαθείς να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα αλλά είσαι ακόμα σε αστάθεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι μαχητής, τα καταφέρνεις περίφημα, παρουσιάζεις πρόοδο, αλλά … είναι κάτι συνεργάτες που σου μπαίνουν στο ρουθούνι και δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ σας. Στα οικονομικά οι ξαφνικές πρωτοβουλίες μπορεί να φέρουν ξαφνικές απώλειες, διασφάλισε τα δεδομένα σου!

Τοξότης για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη νιώθεις ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Δεν ξέρεις τι σε γεμίζει, τι σε ικανοποιεί και αυτό που μπορείς με σιγουριά να πεις είναι ότι έχεις κουραστεί και θέλεις ένα διάλειμμα από όλους και από όλα! Η πολυαστρία Ήλιου – Ερμή – Άρη στο Σκορπιό, δηλώνει ότι κρατάς κρυφά – μυστικά χαρτιά, ότι είσαι «κάπως» ψυχολογικά και ότι έχεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο από όλους και από όλα! Δεν λείπουν όμως κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς άμεσα και αυτό σε αγχώνει! Στην προσωπική σου ζωή, νιώθεις ότι συναισθηματικά έχεις μπερδευτεί σαν ένα κουβάρι!
Αισθηματικές ΠροβλέψειςΆλλα λέω και άλλα κάνω πώς να σου το πω, έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ .. Με αυτό τον στίχο καλωσορίζεις τη νέα εβδομάδα φίλε μου Τοξότη, αφού στα αισθηματικά σου παρασύρεσαι συναισθηματικά σε λάθη, σε παρανοήσεις, σε μπερδέματα ή και σε απιστίες. Προφυλάξου, μην εκτίθεσαι και κράτα μικρό καλάθι και σε αυτά που εκφράζεις και σε όσα σου εκφράζουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΙδανική περίοδος για να κλείσεις εκκρεμότητες, όμως έρχονται και νέες υποχρεώσεις που βαραίνουν το πρόγραμμά σου και κουράζεσαι λίγο παραπάνω! Στα οικονομικά σου , βγαίνουν κάποια έξοδα για το σπίτι και είσαι συγχυσμένος!

Αιγόκερως για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Δεν την λες και άσχημη την εβδομάδα σου φίλε μου Αιγόκερε! Ξεκινά με τρίγωνο Αφροδίτης / Ουρανού το οποίο επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις ανανέωσης στα προσωπικά , είτε στα επαγγελματικά! Η πολυαστρία στο ζώδιο του Σκορπιού, μεγαλώνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ενισχύει τις επιθυμίες, τις προσδοκίες, τις φιλοδοξίες … Οι φίλοι αποτελούν το στήριγμα σε κάθε στιγμή, αλλά και την χαρά κάθε φορά που θα επιλέξεις να διασκεδάσεις! Ο έρωτας καλά κρατεί, δίνοντας το αλατοπίπερό του ώστε σε αυτές τις φθινοπωρινές μέρες να περάσεις καλά !
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δυνατές ερωτικές στιγμές επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα, αν είσαι σε σχέση, σίγουρα το ταίρι σου θα σε αιφνιδιάσει με την αλλαγή συμπεριφοράς του και θα περάσετε μαγικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου, διανύεις μία από τις σπάνιες στιγμές της χρονιάς για να μπει κάτι νέο στην ζωή σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου η δικτύωση και η κοινωνική επαφή θα αποτελέσουν τα δυνατά σου χαρτιά για να παρουσιάσεις πρόοδο! Στα οικονομικά σου βγαίνουν αρκετά έξοδα για παιδιά ή και διασκέδαση!

Υδροχόος για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, η νέα εβδομάδα έχει ανατρεπτικό χαρακτήρα, γεγονός που θα σε κάνει συχνά να νιώθεις αστάθεια! Ξεκινά με μία προσωρινή ρέντα στα οικονομικά και λέω προσωρινή γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείς και πάλι με άδειο το πορτοφόλι! Στα επαγγελματικά παίζεις τώρα τα δυνατά σου χαρτιά για να κάνεις νέα βήματα, για να προβάλεις την εργασία σου, σημαντικό όμως είναι να λειτουργείς με σχέδιο και όχι επιπόλαια! Στο τέλος της εβδομάδας ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ουρανός, σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και κάποια ξαφνικά νέα θα σε κάνουν να βρεθείς σε ένταση ή και σε σύγκρουση με πρόσωπα αγαπημένα!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα θέλεις όλα ή τίποτα, δεν κάνεις πλέον εκπτώσεις και προσπαθείς να επιβληθείς και να περάσει το δικό σου! Προσοχή αν είσαι σε σχέση γιατί το σαββατοκύριακο αναμένεται εκρηκτικό και καβγατζίδικο! Αν δεν είσαι σε σχέση, για την ώρα πλέεις σε πελάγη «ελευθερίας» με τις διαθέσεις και τις επιθυμίες να αλλάζουν σε χρόνο ντε – τε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει ένα προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό σου ότι θα καταφέρεις να επιτύχεις στους επαγγελματικούς σου στόχους και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα αρκεί να παραμείνεις στοχοπροσηλωμένος! Στα οικονομικά νιώθεις αβεβαιότητα για το αύριο!

Ιχθύς για την εβδομάδα (30/10 – 05/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ξεκινά μία εβδομάδα εξαιρετική για το δικό σου ζώδιο, παρόλο που συχνά θα είναι πολύβουη σε ειδήσεις, νέα και θα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση! Η πολυαστρία στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί τα μετέπειτα βήματά σου, τα σχέδιά σου, τις συμφωνίες σου, ενώ δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα και ξαφνικές προτάσεις που θα σε ανεβάσουν πολύ και θα δώσουν και μία νέα προοπτική για τα επαγγελματικά σου! Η παγίδα της εβδομάδας είναι η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου… Από την μία πλευρά κυριαρχεί ο ρομαντισμός, από την άλλη η απατηλή διάθεση …
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα ρομαντζάρεις, επιβεβαιώνεσαι, ζεις όμορφες στιγμές, όμως … ίσως κρίνεις λάθος κάποιες καταστάσεις και βλέπεις τα πράγματα έτσι όπως εσύ ο ίδιος θέλεις ή σε βολεύει… Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, συμπεράσματα ενώ καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι στις γνωριμίες που προκύπτουν αυτή την περίοδο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά στα επαγγελματικά σου και η εβδομάδα θα φέρει συζητήσεις και ξαφνιάσματα, τα οποία είναι χαροποιητικά! Στα οικονομικά βρίσκονται οι δικλείδες ασφαλείας για να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που σε ταλαιπωρούσε.

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα