Shook
Radio 104.4

Arist
Song

Το Μουσικό Σχήμα Romvos Band Live στη Θεσσαλονίκη στη Μικρή Σκηνή

Η “Romvos Band”, ένα νεανικό σχήμα που γνώρισαν και αγάπησαν ο Θεσσαλονικείς στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, εμφανίζεται στην φιλόξενη σκηνή της “Μικρής Σκηνής” την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, για μια βραδιά φίλων με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

Η “Μικρή Σκηνή”, είναι το νέο πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, σε έναν χώρο όπου έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία στη μουσική και το θέατρο.

Ο Ρόμβος είναι ένα μουσικό σχήμα με ήχους από έντεχνο και παραδοσιακό ρεπερτόριο και φέρνει το κέφι του γλεντιού από τους δρόμους και τις πλατείες της Θεσσαλονίκης επάνω στη Μικρή Σκηνή.

Μια παρέα που δέθηκε με τραγούδια και χορούς από τις αρχές του 2019 και έχει συνδεθεί με την πόλη και τους ανθρώπους της, συνδυάζοντας πολλές φωνές και όργανα.

Στο τραγούδι η Ελένη Κωτσάκη, η Γεωργία Ζάχου και ο Παντελής Καραμάνης με το πολιτικό λαούτο και το γιουκαλίλι του, στην κιθάρα και τη διεύθυνση ο Μάξιμος Αγγελίδης, στο ρυθμό και τα κρουστά ο Θοδωρής Μαραγκάκης-Καμπιτάκης και στα πνευστά ο Λεωνίδας Καραμάνης.»

NEWSLETTER   NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER NEWSLETTER

Θέλετε να μαθαίνετε για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διάβασε περισσότερα